Lokalno Slush takmičenje prvi put u Beogradu

Fond za inovacionu delatnost organizuje lokalni Slush događaj –Slush Global Impact Accelerator u Beogradu, 27. avgusta 2015. godine, u prostorijama Fonda, Naučno Tehnološki park „Zvezdara“, sa početkom u 10 časova. Ovo je prilika za srpske start-up kompanije da predstave svoje ideje u oblasti društvenih inovacija i direktno se kvalifikuju za Slush i IMPACT Akcelerator.

Slush Global Impact Accelerator in Belgrade

Šta je Slush?

Slush je dvodnevna konferecija namenjena start-up kompanijama, jedna od najvećih takve vrste u Evropi i odlična prilika da se ideje start-up kompanija predstave potencijalnim inevstitorima i medijima širom sveta. Prošle godine Slush konferenciju za dva dana posetilo je 14 000 posetilaca iz 80 zemalja, 1400 start-up kompanija, 750 investitora i 690 novinara. Tokom konferencije održano je preko 3 700 sastanaka između start-up kompanija i investitora.

Šta je IMPACT Akcelerator?

Ministarstvo spoljnih poslova Finske zajedno sa UNICEF-om i drugim partnerima, uključujući i Fond za inovacionu delatnost u Srbiji organizuje takmičenje za ulazak u IMPACT Akcelerator koji će pomoći osnivačima start-up kompanija da unaprede svoje poslovne ideje kroz relevatne radionice, mrežu kontakata, upoznavanje investitora i potencijalnih partnera, kao i kroz predstavljanje na Slush konferenciji. Ovaj program obuhvata rad sa mentorima pre Konferencije, lokalni pripremni program (boot camp) u Helsinkiju od 4. do 13. novembra 2015. godine, kao i podršku nakon događaja.

Šta dobijaju učesnici IMPACT Akceleratora?

Helsinški lokalni pripremni program (boot camp) od 4. do 13. novembra, 2015:

  • Avio karte i smeštaj za vreme trajanja programa
  • Ulaznicu za Slush konferenciju
  • Priliku da učestvuju na Slush-u u okviru Slush Impact Akceleratora
  • Priliku da učestvuju na UNICEF samitu inovacija
  • Priliku za networking i sastanke sa relevantnim investitorima, nevladinim organizacijama, institucijama, start-up-ovima, medijima i drugim zainteresovanim stranama
  • Priliku da učestvuju na radionicama i jačaju svoje kapacitete
  • Priliku da učestvuju na sesijama u okviru svoje industrije

Rok za dostavljanje prijava je 20. avgust 2015. godine putem linka: Application Form – Slush Local Event Belgrade

Za sve dodatne informacije, kontaktirajte organizatore na mail adresu: slush@inovacionifond.rs

Agenda događaja

Poziv na Slush Global Impact Accelerator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *